Indo Selfie Club

Dé club voor Indo's en iedereen die connectie heeft met de Indische cultuur

Indo Selfie Club

Dé club voor Indo's en iedereen die connectie heeft met de Indische cultuur

Ontmoeten, eten, drinken, dansen en lachen

De Indo Selfie Club Bootparty 2022 met vertrek vanuit Utrecht

De Indo Selfie Club Bootparty 2022 met Ricky Risolles

Laat deze kans niet lopen en boek snel je tickets voor de Indo Selfie Club Bootparty van 2022! Het wordt een zes uur durende doldwaze riviercruise met vertrek vanaf Utrecht.

Om ca. 17:30 uur vertrekt de boot vanaf de kade aan de Rooseveltlaan in Utrecht (bij de IKEA). Even voor middernacht meren we weer aan in Utrecht. Op de boot hebben we een gevarieerd programma en genoeg tijd om lekker te kunnen eten en te borrelen. Dansen kan op de beats van DJ Miss Angel en het hoogtepunt is het optreden van cabaretier Ricky Risolles. Momenteel tourt hij samen met Tante Lien door het land met zijn theatershow “Ya, dat is iets Indisch…“. 

Op culinair gebied worden de smaakpapillen verwend door de kookkunsten van  Leni van Maluku Food. Een avondmaaltijd is inbegrepen en er zijn natuurlijk ook snacks en versnaperingen verkrijgbaar.

En uiteraard kan je lekker kletsen of een dansje doen met onze gastheer JeeDeeBeeKaa! Het wordt een gezellige avond waarbij ontmoeten, eten, drinken, dansen en lachen centraal staan! 

Wil jij de bootparty extra feestelijk maken? Doe eens echt ‘gila’ , kom als ‘Ricky Risolles’ en bestel de enige echte gouden zonnebril en/of de karakteristieke witte muts (beanie) met opdruk bij.

indo selfie club bootparty
indo selfie club bootparty
indo selfie club bootparty

BIJ DE PRIJS IS INBEGREPEN

Kosten € 45,- per persoon en € 3,50 servicekosten per reservering.
 • entree boot
 • avondmaaltijd van Maluku Food (goedgevuld bord met nasi of bami, twee huisgemaakte satéstokjes, kroepoek en garnituur)
 • twee consumpties
 • muziek van DJ Miss Angel
 • optreden van Ricky Risolles met ‘meet & greet’
 

HUISHOUDELIJKE REGLEMENTEN:

 • Volg aan boord ten aller tijde de instructies van het personeel / de bemanning op.
 • Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen.
 • Wees op tijd: de boot vertrekt tijdig. We kunnen helaas niet wachten op gasten die te laat zijn. Houd ook rekening met de tijd die nodig is om te parkeren.
 • Restitutie is enkel mogelijk wanneer de bootparty vanuit de organisatie wordt geannuleerd.
 • Wanneer de bootparty niet kan plaatvinden vanwege de maatregelen vanuit het RIVM wordt er gekeken naar een alternatieve datum. Mocht je dan niet kunnen krijg je uiteraard het geld terug. Indien je niet kan op de alternatieve datum en heb je merchandising vooraf gekocht krijg je de aangekochte producten opgestuurd.
 • Algemene maatregelen rondom Corona: wij volgen de regels van het RIVM die gelden op 17 september 2022. Net als bij elk ander evenement worden er eventueel controles uitgevoerd als de RIVM de organisatie dat verplicht te doen.
 • De voorverkoop is uitsluitend voor leden van de Facebookpagina Indo Selfie Club. Wil je verzekerd zijn van een plaats? Word dan snel lid. Op 1 mei gaat het (eventuele) restant van de kaarten in de verkoop. Degenen die tickets kopen gedurende de voorverkoop worden gecontroleerd of zij lid zijn van de club. Wanneer dat niet het geval is, worden de kaarten pas verzilverd wanneer de open verkoop van start gaat. Indien de bootparty al volgeboekt is kan je ervoor kiezen om op de wachtlijst plaats te nemen. Restitutie is vanzelfsprekend ook mogelijk.
 • De tickets worden uiterlijk 14 dagen voor vertrek gemaild naar het opgegeven mailadres. De bevestiging ontvang je wel direct naar aanschaf. Bewaar de bevestigingsmail goed!
 • De aangekochte merchandising ontvang je bij de toegangscontrole op de boot.

PRAKTISCHE INFORMATIE EN PROGRAMMA

 • Aanvang: 17:00 uur
  Vertrek boot: 17:30 uur
  Welkomstwoord: 18:00 uur
  Opening buffet: 19:30 uur
  Optreden Ricky Risolles met meet & greet: 21:00 uur
  Eindtijd: ca. 23:45 uur
  Vrijwel de hele avond wordt er gezellige muziek gedraaid

  Parkeren/Navigatie:
  Zet je navigatie op de Rooseveltaan te Utrecht. Zie op de afbeelding hieronder waar je zou kunnen parkeren en waar de boot vertrekt.
  Ogen

  Noodnummer:
  Enkel in noodgeval kan je onderstaande nummers bellen wanneer je bijvoorbeeld problemen hebt om naar de boot te komen. Deze nummers zijn enkel te bellen op 17 september voordat de boot vertrekt.
  06-41016562
  06-44053697
  Heb je eerder dan 17 september vragen, neem dan contact op via info@indoselfieclub.nl

  Videoclip:
  Er worden opnames gemaakt voor de nieuwste videoclip van Ricky Risolles: ‘Je bén Indisch’. Dat zal gebeuren tijdens het optreden, maar ook gedurende de avond, waarbij Ricky of alleen, of met een kleine club mensen scenes opnemen. Wil je niet in de clip, laat het vooral weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden. Wil je JUIST in de clip, laat het ons dan helemaal weten! Dat vinden we alleen maar gaaf!

  Wist je al…
  Dat Ricky het helemaal tof vind als je als ‘Ricky’ in de clip komt? Je kan zijn muts en bril (of samen) vooraf online kopen, maar ze zijn ook verkrijgbaar op de boot zelf. Dus mocht je deze nog niet hebben besteld kan dat nog!

   

  MUTS >>> BESTEL HIER

  ZONNEBRIL>>> BESTEL HIER

  MUTS EN BRIL >>> BESTEL HIER